İçeriğe git


Resim

Filmlerinizi HD 720p - Full HD 1080p Olarak Restore Ediyoruz!

* * * * * 1 Oy Kullanılmış nostalji hd filmler nostalji 720p filmler nostalji 1080p filmler

En İyi Cevap Nobbyy, 02 Ocak 2022 - 04:13 ÖS

Kurdaki Artış Nedeni ile Fiyatlara Güncelleme Yapılmıştır.

En İyi Cevaba Git »


  • Cevap İçin Giriş Yapın
Bu konuya 1 yanıt gönderildi

#1
Nobbyy

Nobbyy

    Ceo

  • Administrators
  • 5.479 İleti
  • 2.757 Konu
  • Konum:Malatya

Merhaba Değerli Takipcilerimiz.


  • Bizler Türkiyedeki En Büyük Nostalji Film Sitesi Ve En Büyük Ekibi Olarak Sitemizi Açtığımızda Sizlere Sunumlarımızı DVDRip Olarak Vermeye Başlamıştık.
  • O Günün Zaman Şartlarında Dünyada Gerek Kullanılan Teknoloji, Gerekse Arşiv Veya Temiz Kaset Bulma Sıkıntı Olduğundan Sunumların Hemen Hemen Hepsinin Çözünürlüğü 600x688 Pixel Yada TV Kalitesinde 352x288, 512x384 Pixel Arasındaydı.
  • Tabi Şuanda Durum Öyle Değil. 100 Adet Nostalji Filmden Ortalama 40 Tanesi 720P Ve Üstü Olarak Restore Edilmiş Olarak Yayımlanmaktadır.
  • Bizde Nostalji Film İndir Ekibi Olarak, Elimizden Geldiğince Sizlere HD Sunum Veriyoruz. Tabi Kullanıcının İsteğine Göre Değil, Tamamen Bizim İnsiyatifimize Ve Filmlerin Kalitesine Göre Sunumları HD Veya Full HD Olarak Veriyoruz.
  • Tabi Zevkler Ve Renkler Farklıdır. Benim DVDRip Olarak Seyrettiğimi, Bir Başkası 720P, Diğer Bir Başkası İse, 1080P Seyretmek İster.
  • Gelişen Teknoloji İle Hepimizin Evinde Artık Full HD Ve 4K, 8K TV Veya Monitör Bulunmaktadır. İnsanlar Artık 720P' den Aşağı Bir Diziyi Bile Seyretmek İstemiyor.

İşte Bizde Tam Olarak Burda Devreye Giriyoruz. Sizlerin Geçmiş Yıllarınızda Seyrettiğiniz Efsane Nostalji Filmleri, Sizin İsteğiniz Doğrultusunda En Yüksek Çözünürlükte Yapıyoruz.
Türkiyedeki Birçok İnsan Ve Üyelerimizde Artık Nostalji Sunumları HD Veya Full HD Olarak Seyretmek İstiyor. Bu Katagori Ve Sistem Tamda HD Ve Full HD Hayranları İçin Açılmıştır.

HD Merkezi Nedir?
HD Merkezi, Siz Değerli Nostalji Film Hayranlarının Yıllardan Beri Seyrettikleri Düşük Çözünürlüklü Nostalji Filmleri, Özel Sipariş İle Yüksek Çözünürlüklü Ve En Kaliteli Şekilde, HD Ve Full HD Yaparak Seyretmeniz İçin Açılmış Bir Yapılandırmadır.


HD Olarak İzlemek İstediğim Filmlerin Siparişini Nasıl Verebilirim Ve Nelere Dikkat Etmeliyim?
HD Veya Full HD Olarak İzlemek İstediğiniz Filmlerin Siparişini Vermeden Önce, Aşağıdaki Unsurlara Dikkat Etmelisiniz!

  • HD Olarak İzlemek İstediğiniz Filmin, 720p Veya 1080p Ripinin Olup Olmadığını İlgili Admine Sorarak Teyit Ediniz. Eğer Var İse Sipariş Verebilirsiniz.
  • HD Olarak İzlemek İstediğiniz Filmin, Türkçe Dublajlı Sesinin Olup Olmadığını Yine İlgili Admine Sorarak Teyit Ediniz.

Yukarıdaki 2 Unsurda Var İse, HD Olarak İzlemek İstediğiniz Filmin Siparişini İlgili Adminimize Liste Halinde Verebilirsiniz.


Sipariş Sonrası HD Filmleri Yaparken Uyguladığımız İşlemler Nelerdir?
HD Filmleri Yaparken Aşağıdaki Unsurları Gerçekleştirmekteyiz.

  • Siparişinizdeki Filmlerin En Üst Çözünürlükteki Ripini Sizler İçin Bulup, Veya Ripleyip Yüksek Çözünürlüklü Hale Getiriyoruz. Gerekirse Riplerle Montajda Oynuyarak Renk Dolgusunu Göze Hitap Edecek Şekilde Daha İyi Şekle Getiriyoruz.
  • Siparişinizdeki Filmlerin Seslerinde Bir Hıjırtı, Bir Görültü Var İse, Sesdeki Hıjırtı Ve Görültüyü Temizleyip Mükemmel Ses Kalitesi İle Sesi Restore Edip Profesyonel Senkron Yapıyoruz.

Not: Siparişinizdeki Filmlerin Seslerinin İçinde Kesinlikle Diğer Sitelerin Yaptığı Gibi Reklam Veya Grup İsmi Geçmemektedir.
Küçük İnsanlar Ve Küçük Siteler Reklama İhtiyac Duyar.
Bizim Gibi Kaliteli İnsanlar Ve Büyük Sitelerin Reklama İhtiyacı Yoktur! Bizim Tek Reklamımız Sizlerin Memnuniyetidir.


HD Olarak İzlemek İstediğim Filmlerin Sipariş Limiti Varmıdır?
HD Olarak İzlemek İstediğiniz Filmlerin Sipariş Limiti Bulunmaktadır. Bu Limit İse En Az 5 Film, En Çok 150 Filmdir.


HD Restore Filmlerin Ücreti Ne Kadar?
HD Restore Filmlerin Ücreti Şu Şekildedir:

720P & 1080P Riplenmiş Film Adet Ücreti (Adet Başı) : 65 TL
Ses Temizleme Ücreti (Adet Başı) : 35 TL

Not: Ses Temizleme İle Var Olan Sesi Hıjırtılardan, Cızırtılardan Ve Dip Gürültü Çıkartan Seslerden Arındırıp, Berrak Bir Ses İle Filmi Senkronlayıp Pürüzsüzce Size Sunuyoruz.

Evet Değerli Nostalji Film Takipcileri, Bugünden İtibaren Sizde Hayalini Kurduğunuz Nostalji Sunumları Hak Ettiği Kalitede İzleyebileceksiniz. Bizler Daha Önceden Özel Sipariş Olarak Zaten Bu Sistemi Kullanıyorduk. Tabi Üyelerimizin Haberi Yoktu. Bu Konu Vasıtası İle Artık Tüm Takipcilerimizin Haberi Olmuş Oldu.

Hepimize Hayırlı Olsun.



İyi Seyirler.






#2
Nobbyy

Nobbyy

    Ceo

  • Administrators
  • 5.479 İleti
  • 2.757 Konu
  • Konum:Malatya
✓  En İyi Cevap

Kurdaki Artış Nedeni ile Fiyatlara Güncelleme Yapılmıştır.






0 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 0 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı