İçeriğe git


Resim

SMS Onaylı Üyelik Hakkında Bilgi Ve Detaylandırma Açıklaması!

* * * * * 1 Oy Kullanılmış sms onaylı üyelik hakkında kafanıza takılanlar

  • Cevap İçin Giriş Yapın
Bu konuya henüz cevap yazılmadı

#1
Nobbyy

Nobbyy

    Ceo

  • Administrators
  • 5.479 İleti
  • 2.757 Konu
  • Konum:Malatya

Merhaba Değerlil Arkadaşlar.

 

Geçen Gün Sitede Panelde Birşey Gördüm ve Bu Beni Rahatsız Etti. Gördüğüm İse Şuydu:

Sitemize Üye Olup, Numarasını Girip Onay Kodunu Siteye Girmeyen Toplam 830 Üzeri Üye Bulunmaktaydı. Bu Rakamı Görünce Şaşırdım.

İnsanlar Neden Numarasını Girip, Sonrasında Telefona Gelen Onay Kodunu Girmez?  Numaranı Yazıp Güveniyorsunda, Sonrasında 6 Haneli Gelen Kodu Kutucuğa Neden Girmiyorsun? Bunun Altında Korkumu? Yoksa Cahillikmi Yoksa Aptallıkmı Var? Ben İlk 2 Seçenek Olduğunu Düşünüyorum. Bu Yüzden Sizleri Bu Konu İle İlgili Aydınlatacağım...

 

SMS Onaylı Üyelik Nedir?

SMS Onaylı Üyelik İle Sitemize Üye Oluyorsunuz. Böylelikle Sizin Bir Birey Olduğunuzu Görüyoruz. İlerisi İçin Üyeleri Ve Sitemizi Gerekli Tacizlerden Kurtarmak, Fake Profilleri Engellemek Adına Yapılmış Çok Güvenli Bir Alt Yapısı Olan Ve %100 Çalışan Bir Sistemdir.

 

SMS Onaylı Üyelik Güvenlimidir?

Evet SMS Onaylı Üyelik Güvenlidir. Numaranız Sitemizin Database'inde Algoritmatiksel Olarak Gizlenir. Örnek: 0555 555 55 55 Sitemizin Veri Tabanında Böyle Gözükür "+%^,lGdtL()?"   Bu Yüzden Numaranızı Ne Bir Yönetici Nede Bir Üye Görür. Sitenin Hiçbir Yerinde Numaranız Yazmaz..

 

 

SMS Onaylı Üyelik Ücretlimidir?

SMS Onaylı Üyelik Tamamen Ücretsizdir. Numaranızı Yazdığınızda Ve Telefonunuza Gelen Kodu Sitemizde Onay Kutusuna Yazdığınızda Dahi Sizden Ücret Kesilmez.  Sistem İse Şöyle İşler:  Biz SMSVİTRİNİ Sitesinden 1000 Adet Ücretli SMS Alırız Ve Siz Üye Olduğunuzda Telefonunuza SMS Geldiği Anda Bizim SMS VİTRİNİ Sitesinden Aldığımız 1000 Adet SMS Sayımız 999'a Düşer. Çünkü Size 1 SMS Gelmiştir. Kısacası Size Ücret Kesilmez. Güvenle Onay Kodunu Girebilirsiniz.

 

 

 

Evet Arkadaşlar SMS Onaylı Üyelik Bu Şekilde Çalışmaktadır. Lütfen Hem Bizim, Hemde Sizin Daha Sağlıklı Üyelik İşlemi Oluşturup Sitemizden Faydalanmanız İçin Bu İşlemlere Dikkat Ediniz. Özellikle Numaranızı Yanlış Yazmayınız! Yanlış Yazdığınızda SMS Başka Kişiye Gider Ve Sizin Üyelik Askıda Kalır. Sonrasında Yeni Üyelik İle Yeni Numara Girmeniz Gerekecektir ki  Üyeliğiniz Tamamlanıp Aktif Olsun..

 

 

Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim. Kafanıza Takılan Bütün Sorularınız İçin

 

  1. Buraya Tıklayarak Bana Özel Mesaj Gönderip Bilgi Alablirsiniz.
  2. Skype profile_skype.gif  nostaljifilmindir Skype Adresimizi Ekleyerek Online Görüşebilir Ve Bilgi Alabilirsiniz.
  3. Email: email.jpg  vipolmakistiyorum@hotmail.com Email Adresimize Email Göndererek Bilgi Alabilirsiniz.

 

 

www.nostaljifilmindir.com










Benzer Konular, Anahtar Kelimeler & Etiketler: sms onaylı üyelik, hakkında, kafanıza takılanlar

0 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 0 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı