İçeriğe git

Kaptan

Kaptan

Kayıt tarihi: 30 Eyl 2014
Çevrimdışı Son Aktivite Ara 25 2022 01:36 ÖS
-----

Konu:Nostaljiyi Türkiyede Var Eden Salih Altındemir Vefat Etmiştir

04 Şubat 2017 - 06:10 ÖS

Salih kardeşimin vefat ettiğine inanamıyorum. Çok büyük bir üzüntü ve keder içerisindeyim. Kendisini yaklaşık olarak 2008'den beridir tanır ve geçmişte film alışverişi yapmıştık. Kendisi gönlü tok ve kimseyi kırmayan, incitmeyen ölmeyi hak etmeyen bir insandı. Çok üzüntülüyüm.  Kendisi ile ara sıra telefonda konuşurduk.

Mekanı cennet olsun, Allah ailesine sabırlar versin.

 

Dikkatimi çekti söylemeden edemiyeceğim. Salih kardeşimiz zamanında barbarusun adminlerine özellikle kaptana 200-300gb tamamı mp3 olan nette olmayan yaklaşık 1000 civarı film sesi verdiğini biliyorum. Ama velakin kendisi aramızdan ayrıldı ve bu konuya bir başsağlığı bile dilememişler. Buda o site ve yöneticilerinin ne kadar film için  insanları kullandığını gösteriyor. Demekki bazı insanların mayasını anlamak için, bazı değerli dostlarımızı kaybetmek lazımmış..

 

Tekrardan Allah rahmet etsin.

öncelikle rahmetli salih kardeşime allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum ALLAH mekanını cennet eylesin kabri nurdan dolsun fevkalade çok üzüldüm telefonda daima görüşürdük wattsaap ilede iletişimimiz olurdu bazen 1 saati aştığımız olur gsm kapanır tekrar arar devam ederdik film ses senkron muhabbetimiz olmazdı birbirimize sıkıntımız derdimiz mutlu anlarımız hayatın güzellikleri güncel yaşamımızdan bahseder uzun ve tumturaklı bir konuşmamız olurdu öldüğünü 2 gün sonra sevgili üstadım öğretmenim yavuz abiden öğrendim şok oldum hemen cebini aradım ablası çıktı vefat ettiğini doğruladı başsağlığı diledim faceebook sayfamda konu açtım ardından dublaj uzmanı fatih konu açtı faceden ona yanıt yazdım hala şu an olmuş öldüğüne inanamıyorum sanal alemde değilsede reelde daima ben salihle iletişimim hadsafhadaydı buna dublaj uzmanı fatih en yakından şahittir ....sevgili nostalji man sanırım sualinin yanıtının büyük kısmını aldın azda ben senden bahsedeyim

 

sualin le alakalı.....bana ses verdiği doğrudur ama burda vefat etmiş çok değerli bir kardeşimiz varken senin müptezel bir şekilde aklına ses film gelip konuyu saptırman ölmüş değerli bir kardeşimize bol bol rahmet yazıp dua edip acısını paylaşacağına kalkmış bana yolladığı sesler filmler aklına geliyor yazıklar olsun sana senin zihniyetine senin insan kavramına senin dost edinme karakterine demekki rahmetli senin için dost değil film alışverişi yaptığın bir kişi olarak görüyordun sağlığında böyle gördün bari öldüğünde bunu yazmasaydın salih öldüğü halde hala aklın bana vermiş olduğu mp3 seslerde bu beynine kazınmış benim paylaşımlarıma bak zerre ses film kelimesi bulamazsın yazıklar olsun sana nostaljiman..

 

son olarak benim barbarus sitesi ile 3 yıldır herhangi bir münasebetim yoktur 

beni barbarus66 ile sakın ilişiklemeyin ben bu işleri bıraktım...NFSG ekibine saygılarımla